Jag är ute nu. Jag vart upplockad av David Amberton

Jag är ute nu. Jag vart uppplockad av min vän David och åkte åkte runt en sväng i bilen och bara snackade skit. Nu är vi på torget i gamla stan. Dricker en cola light och skrattar åt roliga saker vi gjort förr.:)kommer att skriva nåt mer snart jag åker men nu till denna bild, där ni kan se att jag fick dubbelhaka, finnar i pannan , världens ådra i pannan och ja lite skäggig och sliten hehe ok jag är kanske inte skit ful på bilden, finns så mycket värre bilder haha som jag inte visar men jag var sådär på denna. Tänkte ifall ni ville se hur ful jag var igår och detta innan jag fick min super dåliga kväll igår då jag mådde jätte dåligt och höll på att svimma. Bild från ikväll kommer senare. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Jag är ute nu. Jag vart upplockad av David Amberton

 1. Vanessa says:

  Ifall det där är en ”fulbild” på dig så har du en väldigt hög lägstanivå… Man kan inte tro att du är sjuk och har feber. Du ser ju så pigg och fräsch ut som vi vanliga dödliga gör på en av våra ”bra” dagar…=)

 2. Miss Attitude says:

  Hm…. kan inte direkt säga att du ser såå hemskt ut på bilden, ser ganska nromalt ut skulle jag vilja säga, som en vanlig orakad man. Tycker det är ganska normalt, det är inte snyggt (i mina ögon) med män som ser perfekta ut hela tiden. Men det är kanske annorlunda på gayfronten, då kanske man är lika petig som en kvinna på utseende antar jag.. 🙂
  Hur som så ser du bra ut Bobby.
  Ha en trevlig helg, Kraaam

 3. Pernilla says:

  Hejsan!!
  Har ni fint väder i stockholm??
  Jag ska åka upp med min sambo på tidag=)
  Händer det nått skoj där uppe dom närmsta 2 veckorna??
  MVH Pernilla=)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.