Sommarens färger på killar är gult/

Sommarens färger på killar är gult/vitt/blått. Bilden tog jag igår på Nk, Qx läsningen igår. Per robin hade skön gul tshirt, jag hade min gula HM tshirt och kan ni gissa vem sötisen i blått är.? En ledtråd han är med i en serie på Svt som heter andra avenyn. Nu ligger jag framför tv med Samuel och äter massa frysta bär som jag tina upp i micro ca 3minuter och hällde på lätt yoghurt utan tillsatt socker med smak av passionsfrukt, persika och vanilj. Smakar gott som vanligt och nyttigt som fan. Rekommenderar sånt till alla som vill hålla vikten men ändå få äta nåt gott på kvällen eller natten som jag gör. Ska nog försöka att sova innan kl 2, då jag ska upp och jobba tidigt och jag hoppas verkligen att jag mår bra imorgon. Känner mig lite bättre redan och hoppas så att det inte är nån slags influensa jag fått. Imorgon ska jag lotta ut en vinnare till tävlingen. Godnatt kram alla trogna läsare Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

8 tankar om “Sommarens färger på killar är gult/

 1. Tanya says:

  tjena snygging!
  Allt e braa..sjdå?
  eller hur 🙂 är man snygg på bilden så är bilden alltid snygg juu 🙂 haha
  Kramar TanyaTemiz

 2. Hanna says:

  Hej,

  Vi på VeckoRevyn har något spännande på gång och skulle vilja ha din mejladress för att skicka ut mer information. Vore toppen om du kunde skicka den till:

  hanna@veckorevyn.com

  Tack och Kram! /Hanna

 3. amanda says:

  du vet att den ”supernyttiga” yoghurten innehåller sukralos va? Det är ett farligt sötningsmedel & tja, jag hade säkerligen också valt den om jag hade velat äta söt yoghurt, men det är bättre att köra på naturell yoghurt 3 & med bär. Nyttigare & godare! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.