Solar solarium just nu. Jag har bara solat solarium 2gånger i år..

Solar solarium just nu. Jag har bara sola solarium 2gånger i år och det beror mest på att medans jag gjort hårborttagning så får jag inte sola men sen vet alla att det är riktigt skadligt att sola mycket solarium, lagom är alltid bäst. Inte för att jag brukar följa lagom måttet alls, jag kör alla eller inget, oftast blir det allt och lite till, gillar lite extra av allt haha. Efter solariumet ska jag till salongen och kolla om nån kollega kan klippa mig sen ska jag träffa Robin och hitta på nåt skoj.

Vad vi kommer att göra vet jag inte ännu för allt hänger på vädret men det ser lovande ut just nu. Brukar ni sola mycket solarium.? Försök att minska på det. Jag solade solarium flera gånger i veckan i ca 10år och var jämt brun som ung men jag vet bättre nu Hehe, så lyssna och lär er av en gammal Bobby som slutade sola i tid och inte fått en enda rynka ännu. Ska nog inte skriva mer medans jag ligger i solariumet för jag har inte blundat på 20minuter, inte bra för ögonen, måste ta på ögon skydd nu.

Vad gör jag inte för mina läsare:-)  Förresten stor kram till er två söta trevliga killar som jag träffade på inne på solkungen, kul att jag e förebild och att ni läser bloggen samt följt mig i olika tv sammanhang

Puss och kram Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

11 tankar om “Solar solarium just nu. Jag har bara solat solarium 2gånger i år..

 1. Maria says:

  Du är snygg oavsätt om du e brun som choklad eller inte 😛 du är och kommer ALLTID att va het i mina ögon hayatii <3. Ditt Leende döddar helt ärlig, kan sitta o stirra pÃ¥ dina bilder i evigheter tröttnar aldrig, Gud VILKEN SKÃ?NHET säger ja bara.. TACK FÃ?R ATT du FINNS Bobby sexbomben..

  �nskar dig en god fortsättning på dagen heting <3. Fett med respekt och kärlek till dig Bobby..

 2. Hoda says:

  hahha!
  Kul att du svara. Enta kter helow:) (förstod du) hehehe

  men men, jag kan lära dig arabiska:) det är bra att kunna.
  kram!

 3. Sofie says:

  Vet inte om komplimangerna fortfarande ska strömma in men i desperat behov av hår uppfräschning kan jag väl passa på att ge dig en komplimang för dina sjukt sexiga höft streck eller vad det nu heter =)

 4. H. says:

  jag solade solarium typ var tredje dag i typ två månader förra sommaren , brun som fan vart jag, men fattig vart jag med :O sen dess har jag inte solat 😉

 5. ninni says:

  hahaha vilket sammanträffande.. jag solade oxå idag!
  har inte solat på typ flera månader 🙂 emelie hatar solen så jag får vara i skuggan hela tiden..suck. puss världens bästa bror. vi ses på lördag!!!!!

 6. Ana says:

  någon gång kommer vi alla att få rynkoer oavsett sol eller inte =) men var försiktig men mammas kille fick cancer för att han hade solat i solarium så han kommer nog slippa solen ett tag.

  Välj hellre naturlig sol eller sådana sprayduschar eller något liknande. Vi vill ju inte att något ska hända våran Bobby.

 7. Emma says:

  SOLARIUM är helt klart bäst jag solar på söder där har dem bäst pris och dem nyaste sängarna nu har dem kampanj ända fram till sista december 2009, man får sola 20min för endast 10kr på Blekingegatan 10

  grymt bra rör och helt nya sängar… billigaste och bästa solariet i stockholm

  och sälvklart om man vill ha en fin frissa så får man vända sig till Bobby

 8. Jocke says:

  asså menar du stället på blekingegatan, dem har höjt till 20kr-20min men ändå så står det på hemsidan att det kostar 10kr-20min, jag mailade dem så ska vi se hur seriösa dem är om dem skriver det riktiga priset NU!

  tyckte att det lät helt sjukt billigt att sola för 10kr-20min

  men 20kr-20min det är väl typ vad alla tar….

 9. Anna says:

  Tusen Tack Emma 🙂

  Jag bor precis vid blekingegatan, hur kan jag ha missat detta underbara solarium 28kr-20min !!!!! Heeeeeelt sjukt jag solade på Apollo solarium förut och dem tar 50kr-20min för samma solarium som dem har på Blekingegatan 10 och dem tar endast 28kr för 20min. Bättre och fräcshare tuuuuuuuusen tack igen BOBBY OCH EMMA 🙂 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.