Förfest hemma med vänner. Sitter i

Förfest hemma med vänner. Sitter i taxi nu med gänget och ska ut. Bilden tog vi hemma, vi killarna bytte om 20gånger var och dom är straighta Alex och Stefan, men bytte så många gånger med mina tshirts. Enda gay hos mig är väl ändå mr gay sweden Mirre som bara kollar på killar på datorn nu:) nu ska vi ha kul så hörs sen. Kyss från vild Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

14 tankar om “Förfest hemma med vänner. Sitter i

 1. Johanna says:

  Hej, en komplimang för tävlingen som natacha har lagt upp på sin blogg : ) har sagt det förut, men säger det igen. Du är en fantastiskt duktig frisör! du gör varje person, personlig! och lyckas alltid till 100% att få ett superbra reslultat. Har följt upp Carolina Gynnings olika frisyrer och färger, min absoluta favorit är den hon hade innan hon nu blev blond igen. och det är även den färgen jag strävar efter till mitt egna hår, så vem skulle inte kunna göra det bättre än du ? : ) det skulle vara drömmen. Ha det bra! /Johanna

 2. emelie says:

  shiiit vad din vänn alex är het;) är han fortfarande singel ;)?? han kan gärna få min msn om han vill 😉

 3. K says:

  Hej, en komplimang för tävlingen som natacha har lagt upp på sin blogg. Du är helt fantastisk frisör duktig, och helt enkelt underbar som person.

 4. Moa says:

  Ouuff min spontana tanke e ju att jag vill spela calypso alternativt tvätta mina trosor på de där rippade absen

  ps. jag skiter i om du är gay , det är för min skull alltså. ds

 5. Hannah S says:

  Känns som att alla komplimanger du fått mest är om utseendet, och självklart finns det absolut inget fel med det. Men att ge en komplimang känns flyktigt nu för tiden, de slängs runt utan egentlig mening. Så du får en komplimang från mig för det du gör, att kunna ändra, förbättra och förnya personers utseende är en gåva – och den har du tagit vara på! Alla frisyrer du har gjort är klockrena, det finns inga fel eller brister. Alla må vara vackra i grunden, men du gör dom alltid om möjligt vackrare. Du är en stencool frisör helt enkelt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.