Danny blir kändisarnas kändisFrisör

Danny blir kändisarnas kändisFrisör. För några dagar sen så ville Danny Saucedo styla mitt hår och självklart fick han det men jag tror inte han ska satsa på Frisör yrket haha, han ska nog fortsätta att sjunga och vara så söt och gullig som bara han kan vara. Förresten senare i hört ska jag jobba med EMD killarna men kan inte säga vad det är för nåt ännu. Det får ni se, speciellt i andra städer. Nu är jag påväg hem till en av mina vänner jag känt längst nämligen samer alias Samantha. Mirre är redan där och jag är små sen som vanligt.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “Danny blir kändisarnas kändisFrisör

 1. j' says:

  haha danny (: söt som vanligt, och du me !
  en fråga bara, jag har tunt hår och vill göra det tjockare, har du något tips på hur jag kan göra det? kan man göra det i din salong? tacksam för svar 🙂
  kram

 2. My Josephine says:

  Nu har jag en extra anledning (natachas tävling) till att berätta lite vad jag känner och tycker om dig. 🙂

  Jag läser din blogg ofta för att få se mer av dig. Din kropp är så perfekt trimmad. Dina muffins hade jag kunnat vila mot i all evighet med dina trygga armar runt mig. ^__^ Din hy är nästan chokladig och det är så hett! Sen med förhoppning av att inte översmöra, vilket jag lätt hade kunnat göra för dig, så vill jag också att du ska veta att din personlighet gör mig väldigt inspirerad till ett ljusare liv. Och oavsett tävling eller inte så är jag väldigt glad för det iallafall. 🙂

  Alla män borde skatta sig lyckliga att ens kunna få en chans med en så vacker människa som dig.

 3. Amelie says:

  Du har den absolut sötaste näsan jag har sett. Den passar dig och ditt ansikte så bra och får dina drag att bli väldigt fina 🙂

 4. Libanesen says:

  Asså Carolinaaa . G är så vacker .. varje gång jag tittar på henne blir jag så stolt kanske ni tycker att det låter löjligt men ohh var bara tvungen och komentera bobby 😉 föresten håller med dig hon är snygg i både brunt och blont och allt!!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.