Coola tatueringar kunderna hade idag :-) gillar ni dom?

Coola tatueringar kunderna hade idag. Filip klippte 2killar som hade för mycket tatueringar men ändå så passade dom i det och det såg inte för mycket ut tycker jag. Själv kände jag att mina två ser mesiga ut mot deras. På första bilden är det Tobbe som har tatueringar på ryggen och armarna. Han har klippt sig hos mig i över 5år men går till Filip då jag har ont i ryggen och Filip klipper som en gud, han klipper ju mig alltid snyggt haha.

 På sista bilden har vi en hunk som heter Fredrik och han hade oxå riktigt snygg tatuering. Han skulle tydligen fylla i den med lite mer färger och det är snyggt då dom flesta bara har svarta….. Fredrik vart sjukt nöjd med Filips klippning då det var första gången han var hos oss och inte sista gången sa han…..

Nu ska jag iväg för att träffa lite vänner och sitta på nån skön uteservering och njuta av den fina kvällen men jag ska nog inte ut och festa ikväll utan jag spar på krafterna tills imorgon… Såg att det är många som gett mig sjukt mycket komplimanger i mina 2 förra inlägg hehe i just love it,,, Kommer att välja en vinnare för skönaste kommentaren efter helgen så kika in och kolla om det blir du som vinner 🙂

Jag kommer självklart att skicka in ett inlägg snart igen då vi sitter nånstans och myser

krammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm Bobby is happy today 😉 🙂 😉 🙂

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

12 tankar om “Coola tatueringar kunderna hade idag :-) gillar ni dom?

 1. Vanessa says:

  Du är helt sjukt vältränad! Det jag tycker är mest imponerande är att du tycks bibehålla det år efter år. Jag är väldigt imponerad av din självdiciplin och vilja. Du verkar aldrig tänka ”what the heck, palla träna, jag käkar chips istället”. Summan av kardemumman, du är imponerande vältränad och visar att du verkligen har karaktär och diciplin!

  / Vanessa

 2. Z says:

  Har du ett plåster? Jag skrapade knäet när jag föll för dig B 😉

  Haaaha skämt åsido, jag vill bli en lika uppskattad frisör som dig och hoppas jag blir det också!!

 3. alexandra says:

  Mail: Lexiii_@hotmail.com
  Hejhej ! Jag läste i Natachas blogg om att den som kommer med den finaste komplimangen till dig vinner en sommarfrisyr och jag tänkte direkt att jag inte vet speciellt mycket om dig i personlighet, utan mest till ditt utseende. Efter att ha tittat lite i din blogg verkar det som om du är väldigt trevlig och det glänser över vilken bra självkänsla du har som många andra saknar. Livet har sina motgångar och det känns som om du kan hantera dessa väldigt bra. Detta tror jag är en av anledningarna till att många dras till dig och din självsäkerhet.

 4. valerie says:

  när började änglar falla från himmelen!? för att du är så vackert att det kan inte vara mänskligt så du måste vara en ängel!!!=)

 5. amira says:

  Stressad man av dagens värld,längtar efter lyx och flärd. Vinna denna tävling skulle göra susen och uppskattas till tusen! Bobby i mina ögon har du alltid varit en heting!.

 6. Linda says:

  Hejsan

  Det finaste hos människor är deras ödmjukhet, förmågan att inte döma efter utseende ocj trots ditt utseende 😉 snygg…
  så är du otroligt ödmjuk och medmänsklig.

  Ha de gött
  Linda

 7. Linda says:

  Chäna!
  Du är ju bara för snygg och en otroligt bra frisör har jag hört! Bobby- kändis frisören!
  Man kanske borde gå och klippa sig hos dig nästa gång och njuta för första gången!
  Kul att du har en blogg du med 😉

  Puss på re!
  /Lillan

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.