Fredags mys på kungsholmen. Efter j

Fredags mys på kungsholmen. Efter jobbet så gick vi en timmes promenad till kungsholmen och runt tills vi hamnade på mälarpaviljongen. Vi sitter här och har det jätte mysigt, det är sjukt mycket folk som njuter som oss av det fina vädret. Vi började att dricka kola light men nu vart det rose så vi får väl se hur denna kväll kommer att sluta. Vet inte om vi kommer att dricka mera, då blir det säkert utgång ikväll haha. Fan va partysugen jag blir när min vän Marcus Ullmarker spelar musik här. Mera bilder kommer senare. Alla som dricker rose eller vin säger jag bara stort skål och njut av kvällen. Puss Bobby Oduncu och Mirre Muhic

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

10 tankar om “Fredags mys på kungsholmen. Efter j

 1. Dostaney says:

  Läste natacha peyres blogg och fick syn på din tävling, jag är absolut med och tävlar. Har aldrig tur när det gäller saker och ting, men jag hoppas jag har tur denna gång. Har följt din blogg ganska länge och jag tycker du är hur gullig som helst, både när det gäller din personlighet och hur du är mot oss läsare. Du är en bra förebild, och har den sötaste leendet 🙂

 2. Sanna says:

  Läste också på natachas blogg att du hade en tävling.

  Jag tycker du verkar vara en härlig kille rakt igenom, man blir glad av din röst och du har underbart snygga underarmar!

 3. Tävling says:

  Var ska jag börja.. Jag har klippt och färgat mitt hår på salongen vid några tillfällen tidigare och jag har alltid gått därifrån och kännt mig som snyggast i världen. Du har lyckats bra med din salong och dina frisörer som alltid ger bra service och man känner sig alltid så välkommen och avslappnad.

  /E

 4. Nate says:

  Hej bobby! 🙂
  Jag funderar på att utbilda mig till frisör,då jag haf ett stort intresset för allt som har med hår & make-up att göra sen jag var liten.
  Vilken frisörskola kan du rekommendera mig att utbilda mig på ?
  Mvh Nathalie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.