Fan va mätt jag vart. Nu har vi sut

Fan va mätt jag vart. Nu har vi suttit på East i ca 2timmar och jag är proppmätt. Då passar det riktigt bra med ett pass på gymet. Jag ska snart iväg till gymet för att träna lite kondition och lite mage. Jag kommer självklart att Blogga med bild snart från gymet då ni kan se resultatet av mitt deffande, jag är inte riktigt klar än men jag är nöjd med resultatet. Jag skulle rekommendera alla att träna lite mera för att jag mår så mycket bättre då. Kommer att skriva lite tips på hur du går ner i vikt medans jag går på bandet. Bra va.? Antar att ni vill se bild på min kropp oxå.? Jag har deffat i en månad och det börjar att se bra ut men inte som förra sommaren, fast med min rygg skada så är detta riktigt bra resultat tycker jag. Hörs snart från bandet. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Fan va mätt jag vart. Nu har vi sut

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.