Danny behöll längden på håret.

Danny behöll längden på håret. Vart ni nöjda nu alla tjejer.? Jag tänkte spara ut hans gamla frisyr. Vet att många vill det Hehe men vi gör det mest för att han haft kort en tag nu och måste vi ju göra en förändring. Här på bilden poserar Danny med sin vackra flickvän Janna. Antar att flera skulle vilja vara istället för henne.?.? Alltså bli Dannys tjej. Jag är påväg till globen nu med Robin för att möta resten gänget. Fan va kul det ska bli att kolla på när Britney uppträder:) självklart ska jag ta lite bilder. Hörs med ett inlägg från konserten snart. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Danny behöll längden på håret.

  1. Madde says:

    Frillan blev perfekt! Sen behövs de inte fler förändringar. Han ska bara INTE ha kortare än så, o defenitivt aldrig snaggat!
    Han är skiiitsnygg o han o Janna är såå söööta ihop så det är inte klokt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.