Jag är på gröna lund på sommarkryss

Jag är på gröna lund på sommarkrysset och kollar på EMD. Jag är här med Samuel, Gabriella, Melissa och min Syster Emma. Jag brukar inte gilla att gå då det är bara massa fjortisar haha men lovade LINDAS Dotter Melissa och min Syster Emma som är stora fan av EMD och självklart kollar jag oxå har för att se mina älsklingar Danny, Erik och Matte.

Självklart ska vi åka karuseller. Jag älskar att åka upp och ner, hit och dit så jag blir lite snurrig haha. Nu ska vi åka pop-express sen kolla på uppträdande och efter det så ännu mer åkande. Jag brukar normalt äta 3 sockervadd och massa godis mm när jag är här men idag ska jag hålla mig eftersom jag är på diet nu sen några veckor och jag ser verkligen resultat.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Jag är på gröna lund på sommarkryss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.