Bobby blir snygg i håret. filip klipper mig kort kort

Bobby blir snygg i håret. filip klippte mig tidigare idag och vi gjorde det jätte kort. Fan va snyggt det vart. Så nu ser jag bättre ut Hehe, fast inte en att jag känner mig så snygg direkt eftersom jag är sjukt trött och känner mig lite dålig.

Jobbade bara halvdag sen vart det att jag åkte förbi thai restaurangen på sveavägen och tog med mig mat hem. Somnade direkt efter maten. Nu har jag sovit 3timmar men är fortfarande sjukt trött. Jag gick ju ut ändå igår till café opera och hade det halv trevligt. Var inte på G så drack ingen för att jag kände bara att jag ville hem men ändå så stannade jag kvar.

Jag träffade upp Hugo Rosas och Johan Linden från Den rätte för Rosing på café opera men jag gick inte vidare med till village även om Hugo tjata massor i taxin då jag släppte av honom utanför men jag hade redan bestämt mig för att sova då jag visste att jag skulle jobba idag. Väl hemma hann jag knappt krypa ner i Sängen då jag fick ett samtal och självklart vart det nattbesök. Besöket var min stora kärlek eller enda sanna kärleken som sov hos mig….

Så det vart inte sängdags förrän kl 05.50 och jag vaknade kl 09 då Samuels pappa fixar Leffe kom hit på morgonen för att borra upp nya hål i väggen för min gardin i sovrummet, fixade även lite lampor och fixade min dvd , en skiva hade fastnat och det var en porrfilm som satt i hehe kanske inte det roligaste allt visa för för Leif men mig gjorde det inget haha…. Tror mer Samuel tyckte att det var pinsamt, filmen fastnade för ca 6mån sen hehe jag har flera dvdså det gjorde inget:-)

Jag är tacksam för hjälpen Leif Gidlöv, stort tack:-) Jag kan verkligen inte sånt, sist var det min underbara mamma som borrade i väggen och jag assisterade henne med gardinerna hahaha

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

En tanke om “Bobby blir snygg i håret. filip klipper mig kort kort

  1. harun says:

    hello mr bobby tack för kommentaren! Nu ser du hur desperat jag är! Jag vill att mitt hår ska vara fint! Hoppas jag får tid hos dig xoxo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.