Sötaste William tar kommandot på båten

Sötaste William tar kommandot på båten. Nu är jag med Michael, systrarna Gabriella och Raffaella. Vi hälsar på Magnus och Tina Johansson och deras 2barn. En nyfödd Theodora på 7veckor och Sonen william som är en av dom mest charmiga pojk jag sett. Han är rolig underhållande och sjukt söt. Håller ni inte med om det.??? Han kommer att få alla tjejer på fall när han blir äldre. Jag tror inte jag kommer att gå ut efter detta eller man vet aldrig Hehe. Ha en skön kväll alla så hörs vi. Puss Bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Sötaste William tar kommandot på båten

 1. Becki says:

  Hejsan!
  Jag läste nyss på kissies blogg att man kunnde vinna hårstylning hos dig. och jag vet inte om det va nått särsilt inlägg man skulle kommentera. men jag vill iallafall vara med! Kramar Becki 🙂

 2. katja says:

  Hejsan skulle du kunna hjälpa mig på en tävling, det är så att jag har ritat bilder på olika kända bloggare och mitt bidrag komm fram bland alla 163 och nu behöver jag hjälp med röster, och du går in på min blogg så kan du se hur du ska göra:) säg till dom du har röstat för jag länkar till din blogg då:) mer info finns på min blogg http://www.apans.bloggsida.se
  Tack i förhand
  Har gjort en fin bild på dig också kolla

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.