Lyx bil och massa muskler

Hej allihoppa jag skrev inlägg tidigare från min tel men eftersom det är en lånetel så strulade den, jag hittade mitt inlägg på utkast och då struntade jag i att publicera den för att jag skrev om vad jag gjorde just då….

Min dag var bra, mötet gick skit bra och efter det så åt lunch på restaurangen underbar med Michael och Chabbe…..

Jag har åkt i denna snygga bil hela dagen, det är en Auston Martin och kostar 1,5miljon. Jag har ju inte körkort så självklart har jag egen chaufför, luxigt som fan…..

Formen börjar lika nåt men inte så bra

Snyggingen Christian kom förbi mig på klippning och det vart riktigt kort. Det är sjukt vad vältränad han är och snygg som fan, jag vill ju bara äta upp honom hehe och han kanske vill äta upp mig oxå hahaha eller kanske bara önsktänkande 🙂

Alla tjejer som tycker att han är snygg och porrig kan adda honom på facebook där heter han Christian Pallen…….. Han är xxl 🙂

Hot or not???

Nu är jag ju hemma och ska fixa till mig lite för att dra till Josefinas på middag och sen ska vi på en riktigt nice båt som är över 2ometer lång och 3vånings… Ska ta lite bilder som kommer sen hörs under kvällen stor puss och kram Bobby Oduncu

9 tankar om “Lyx bil och massa muskler

  1. Oskar says:

    Jag undrar hur du har gjort för att få den kroppen du har, har du sprungit mycket och deffat eller har du kört mycket styrketräning, eller mycket av båda två, hur ofta tränar du? 🙂

  2. bobbys says:

    @Oskar: För att få sån deffad kropp så tränara jag lite mer inför sommrarna och sen sänker jag på vad jag äter, men det gör jag inte året om, viktigt med mycket proteiner, mindre kolhydrater och en massa kondition

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.