Söt bebis Tilde Fröling fått.

Söt bebis Tilde Fröling fått. Träffade på henne en snabbis nära mig, vi bor nästan grannar och hon gick där med barnvagnen med sån söt och glad son, han ler och skrattar hela tiden. �r inte han gullig.?

Tilde är själv en vacker kvinna som gjort massa bra filmer. Har ni sett henne i action.? Känt henne i över 8år och hon blir bara finare med åren. Förresten är det nån som vet vad hennes mamma heter.? Mamman är en känd skådespelerska med samma efternamn och förnamn som börjar med E och slutar A, sen är det bara 1bokstav imellan hehe.

Nog om Tilde nu och så mer Bobby Hehe, ja nu står jag på bandet och bränner lite fett och tittar på room service som går på femman. Efter bandet så ska jag träna lite bröst, tycker ju att mina tuttar blivit små nu så det är dax att få lite pump i dom. Efter gymet vet jag inte vad jag ska göra. Blir nog hem och kolla på nån bra film och mysa lite..

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Söt bebis Tilde Fröling fått.

 1. pierre says:

  Du å samuel verka ha en ”speciell” relation… KK? kompisar? väldigt tvetydligt i din blogg.. fast de kanske e det som är tanken…?

 2. Västeråsarna :) says:

  Hej Bobby. Har du någon gång fundera på att videoblogga? 🙂
  Det skulle vara jättekul om du gjortde det.

  P.S : Gillar verlkigen din blogg massor, läser den varje dag.
  Alltid lika spännande varje gång man ska klicka upp din sida .

  Ha det bäst !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.