Födelsedagsfesten var skit bra. Vi

Födelsedagsfesten var skit bra. Vi vart ca 20st och här på bilden är det bara några av oss när vi ser lugna och städade ut tills lite senare då vi alla stod på sofforna och bordet. Det var galet och kul. Enda nackdelen var att jag hade så ont i nacken och sjukt mycket huvudvärk som kom och gick men jag klarade inte av sista timman. Kändes som om jag skulle explodera. Ni vet när det känns riktigt farligt och smärtan tar knappt slut. Det enda som hjälpte var massa vatten sen taxi hem. Har inte mått bra senaste dagarna . Måste verkligen vila mera för att det känns farligt i hjärnan att ha så tryck på den. Nu ligger jag i sängen och tagit några för många värktabletter för att min migrän ska släppa. Sov gott allihopa. Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “Födelsedagsfesten var skit bra. Vi

  1. madde says:

    bobby du har den bästa bloggen av alla:D jag läser din blogg varje dag flera gånger om dagen jag älskar den fortsätt:D du får jätte järna läsa min en gång.D hoppas du besöker min

  2. Stine says:

    Det är livs farligt att ta för många tabletter, risken är att du kanske inte vaknar, speciellt då du verkar harf ont länge, undersök dig genast… Orolig Stine

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.