världens stoltaste morbror Bobby. J

världens stoltaste morbror Bobby. Jag sitter på eagle och ska äta mat med min syster Ninni , hennes man Chabbe och min älskling systersdotter Emelie. �r hon inte sjukt söt.? Kolla in hur glad hon är med mig. Emelie är 6månader gammal. Jag älskar att hålla om henne och idag fick hon två stycken nallar av mig. Roligaste är att ena nalle fick jag av min syster Ninni för jätte många år sen och nu får hennes dotter tillbaks den. Det är en nalle puh med text i love you. Det som är ännu sjukare är att när Chabbe ser den idag så säger han att han att han köpte nallen till Ninni för ca 10�r sen och hon ger den till mig och jag vidare till deras dotter haha. Så denna nalle måste betyda tur tror jag. Nu har vi ätit klart och ska ta en runda på stan i södertälje. Kram till alla Södertälje borna. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “världens stoltaste morbror Bobby. J

  1. emmy says:

    hej, jag har en liten fråga bara. Mitt blonda hår har fått en lätt grön nyans av att jag har badat i klor. Finns det något sätt att få bort det eller måste man färga bort det?
    kram

  2. Västeråsarna :) says:

    Tjaa, Vi var i stockholm idag och tog oss tiden för att leta reda på din hårstudio^^^ Vi hittade den men när vi kom var den stängd tyvär.

    Så vi hoppas på nästa gång 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.