2 tankar om “Vb:

 1. Linda says:

  Bobby du har en viss stil som jag gillar. OBS! här är ett viktigt meddelande! Ta in min favoritkille supersnyggingen DANNY till salongen. Klipp honom snyggt, alltså inte för kort ingen snaggning men så där lite lagom. Sen så ska han ha så där lite snygg rufsig frisyr som du brukar klippa honom. (De verkar nämligen som han vill låta sitt hår växa nu,) men han ska ju för (f*n) ha kort hår lr högst halvlångt då. Han e sååå snygg då! Hoppas han klipper sej snart hos dej då. Du är bäst!

 2. ROKSA says:

  Tjaa Bobby .
  Du jag vill gärna vinna denna klippningen som kissie snackade om i sin blogg.
  Jag är helt säker på att du inte kommer att välja mig men man kan ju alltid hoppas på att ett under sker. nu är det så här att jag är uppe låång uppe i sverige mitt ute ingenstans och jobbar på en resturang då man alltid ska ha håret uppsatt jag har själv väldigt fint tjockt lockigt hår som nu tyvär kommer att bli förstört eftersom jag måste ha bulle på huvudet hela tiden!
  Jag ska börja första 1a ring i höst så vill gärna se fräsch ut eftersom ja en ny skola mycket mer nya snygga killar och man är självklart singel! så hoppas på att du inte har allt för många att välja på och väljer mig såklart!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.