Promenad med S

Jag och Samuel tog en promenad efter att jag var gör sjukgymnasten till kungsholmen och fynda lite snygg inredning till min lägenhet. Nu är han hemma hos mig och fixar allt och gör det snyggt. Han är världens bästa. �lskar dig Samuel Gidlöf för att du är sjukt snäll på alla sätt och vis. Nu sitter jag i bilen med Jessika, min brors fru och är påväg till Södertälje för att gå på bröllop. Min syssling Robert som gifter sig idag. Så snart kommer bild från bröllopet. Puss Bobby Oduncu

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

11 tankar om “Promenad med S

 1. Magda says:

  Jaaa Bobby! Kan du inte lotta ut en läppförstoring! Jag har velat förstora min överläpp hur länge som helst men får aldrig råd! Hur mycket kostar det där du gör det?
  kramis

 2. Jennifer says:

  Heej bobby !
  hoppas allt är bra ?
  Snälla svara på detta, kommer du ihåg tjejen som kom till dig o frågade lite om presenter till EMD ?
  aa det var jag iaf, var det storlek S killarna har på tshirtar ? =)
  Kraaaam

 3. Anonym says:

  Hihi, ”ankmun” som du o Linda har, tur att han lärt sig av era misstag! Fast underläppen ser oproportionerligt stor ut mot överläppen…

 4. mammamu says:

  Han har väl lärt sig av ditt o Lindas misstag, haha! Ankmun är inte snyggt…

 5. Kilian Francois says:

  Jaa snälla lotta angående läpputfyllnad! är det restylane?:) jag skulle så gärna vilja fylla ut min överläpp som är mkt mindre än min underläpp.
  ps. om 2år då jag tar studenten tänker jag gå din utbildning och bli frisör!
  mvh, Kilian

 6. Ida says:

  Na , det där var då inget vidare . Varför ska killar förstora sina läppar ? Väldigt omanligt , och kolla på Linda Rosing hur snygga är hennes läppar egentligen ? 😛 haha . Där kan man snacka om ankmun !

Comments are closed.