Bilder från botox behandlingen

Som jag berättade tidigare så gjorde både jag och Samuel botox behandling under armarna för att motverka svettningar.

 Denna behandling tar inte mer är 10-15 minuter att göra och kostar mellan 2000-3000 kr beroende på hur mycket du sprutar in….

Denna behandling går på högkostnads kortet och eftersom jag kommit upp i det på apoteket så kostade inte medlet så mycket, läkaren Sonja skrev ut det på recept till mig som jag fick lösa ut innan jag kom dit….

Jag frågade på apoteket om jag själv kunde späda ut medlet och spruta på mig själv haha ni skulle sett apotekariens min då jag frågade det och ni vet vet säkert vad hon svarade 🙂

Väl på plats så började vi med att behandla mig och jag gjorde det utan bedövningssalva så det känns som små stick men det gör inte ont medans Samuel fick ligga med salva innan så det vart helt smärtfritt för honom.

Det botox gör är att stilla nerverna så du inte producerar nått svett alls under 6-12månader, det gör att dina svettköttlar slutar producera svett helt och hållet och jag tycker att det är perfekt, speciellt då jag har sjorta eller tshirt då man slipper svett fläckarna.

Här kommer lite bilder från idag

Nålen är 0,5cm och så tunn så det känns knappt, sen att Sonja är så lätt om handen gör det ännu lättare

Såhär glad vart jag av att få behandling 🙂

Dr Sonja Jonasson har jobbar som läkare i många många år och när hon inte jobbar på kliniken på Vallhallavägen 57, så jobbar hon som doktor för länstinget och då på Karolinska sjukhuset.  ring till Sonja på tel nr 0739669237 och ställ frågor om ni undra nåt om behandlingarna eller kolla in hennes hemsida www.estetikhalsa.se

 

Här ligger Samuel lite nervös men när jag frågade hur det går så säger han att han är förvånad hur smärtfritt och fort behandlingen gick. Här ser ni hans läppar innan hon började med injektionen. Han har redan riktigt snygga läppar med det fattas lite fyllning vid sidorna så hon sprutade i 1hel spruta med ett ämne som heter Esthelis, vilket är ett nytt ämne som ger ett väldigt mjukt och naturligt resultat på läpparna……

Här ser ni mig direkt efter behandlingen så det går självklart att gå ut i solen eller till jobbet direkt efteråt, det ända du inte får göra är att träna närnaste 2dagarna så att botox inte förflyttas eller inte får full effekt

Direkt efter behandlingen hos Sonja så åt vi kebab och sen promenerade till Vasaparken och somnade en stund i solen tills vi mötte upp Samuels vänner då gick det inte att sova med en massa rose vin och 2 lekande hundar…

Mera bilder kommer upp imorgon så då får ni se resultatet på hans läppar som vart skit snygga och absolut inte för stora, vart bara liten korrigering så dom fick ett mjukare och mer perfekt form….

Nu vill jag önska er alla en godnatt så hörs vi imorgon…

Imorgon ska jag vara hos tandläkaren kl 09 och så kommer snygg Erik till mig på lunch och klippning…… Jag har nåt riktigt kul att berätta för honom och jag tror att ni alla skulle vilja veta vad det handlar om, u would be so so so suprised:-)

18 tankar om “Bilder från botox behandlingen

 1. kalle says:

  shit vad grymt, visste inte om att man kunde bli av med svettningar under armarna. skulle jag vilja testa

 2. Sandra M says:

  Samuel ser verkligen ut som den perfekta ken dockan, han behöver inte göra nåt alls, ok att ta bort svett men läppar, kom igen Bobby han behöver inte det. Jag ska kolla in hemsidan mot svettningarna, låter ju för bra för att vara sant

 3. Raghid says:

  shit så många behandlingar det finns nuförtiden :O

  haha men att inte få svett låter bra ju, fan ja får ju liksom 2 liter svett varje dag 😛

 4. Elin & Lotta says:

  du och Linda Rosing brukar väl göra sånt sen tidigare??
  du har ett perfekt uttsende Bobby och Samuel har snyggasre hyn nånsin jag sett
  kram på er snyggingar

 5. fanny says:

  gud vad skönt att bli av med svettningar, speciellt nu när det är sommar. HÃ?RLIGT att varken läpparna eller botoxen kändes knappt 🙂

 6. Sussie says:

  Hej Bobby

  har en fråga angående missfärgningar…. badade i en pool häromdan och märkte igår att det skifta lite i grönt vid topparna på mitt blonda hår. hur får jag bort det? hört att man kan använda ketchup i håret en stund och sen skölja bort, men funkar verkligen det??

  Tack.

 7. Miss Attitude says:

  Scary det låter farligt men anatar att det inte är det. Känns bara så skumt att slå ur kroppens funktioner, att inte svettas, hur andas då kroppen och hur får man ur sig den vätskan som måste ut. Jag menar, hur ska kroppen då rena sig själv? Läskigt måste jag säga, även om tanken är väldigt bra, speciellt för killar som svettas lite mer än tjejer.
  Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.