Botox under armarna, äntligen blir jag svettfri

Botox under armarna, äntligen blir det av. Nu ligger jag i stolen och ska få en massa stick under armarna. Detta är en legitimerad läkare som heter Sonja Jonasson och hon jobbar på estetik och hälsa. Kliniken ligger på vallhallavägen57. Kolla in hennes hemsida  www.estetikhalsa.se/ har ni frågor ang botox mot svettningar eller i skönhets syfte. Här gör hon även läppar och annat som har med beauty att göra.

 Snart kommer samuel oxå att få behandling mot svettningar och han kommer även att fylla på sina läppar jätte lite. Det är första gången han gör nåt med läpparna, inte för att han behöver det men han vill få ett lite mer jämnare resultat eftersom han har en stor mun men den är lite ojämn bara. Jag kommer att skriva om vad botox gör och om Samuels före och efter bilderna kommer sen när jag är hemma. Blir ni nyfikna nu.!.?

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

8 tankar om “Botox under armarna, äntligen blir jag svettfri

    • Emelie says:

      Svett bildas i svettkörtlarna ocn när nervimpulsen blockeras lokalt i armhålan eller i handflatan så kommer helt enkelt ingen svett att bildas. Man får inte heller någon ökad svettning på andra ställen.

  1. Lotta says:

    Du behöver inte hålla på så mycket med dig själv, Samuel är redan så snygg så förstår inte varför ni gör det men klart det är en smaksak kram till er bägge

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.