Bilder från igår och idag (Uppsala)

Nu sitter jag vid min dator medans Samuel hjälper till att fixa till det snyggt hemma, han är verkligen världens snällaste som hjälper mig med allt jag ber om, han hjälper till faktist utan att jag ens frågar om det oftast.

Här kommer lite bilder från igår då vi var hemma hos Marie

Jag med min Kate Moss tshirt från SALT, här med Marie som hade hemma festen eller snarare inflyttningsfesten, hon har verkligen snyggat till lägenheten, speciellt köket som jag inte fotade hehe

Härliga tjejerna från Gant butiken, Emma och Fanny… där köpte jag några skärp tidigare i dag på rean 🙂

Köks saxen åkte fram och som kam fick jag använda en pinne till mobilen 🙂 jag ser ut som en docka här på denna bild heheheh

Samuel, Emma , Robin och mr Bobby…… här var vi på Birger Jarl och stället är riktigt bra speciellt på sommrarna då dom har en sån skön uteservering och 2 dansgolv inne….

Färgglada söta tjejer som dansade brevid mig igår…..

Samuel och Nahal hade skit kul ihop igår 🙂

Cool bild på mig och Samuel

Gillar ni Robins nya frisyr?? inte mycker till frisyr men han ser lite mognare ut hehe ingen fjortis 🙂

Kul kille som sov stående mot trädet och självklart inte märkte av blixten…..

Hittade lite snyggt på Gant i Uppsala idag, min blå jacka kommer från Gant….

Köpte dessa 3snygga skärp på Gant, gula och gröna trill mig så fick Samuel det röda skärpet… ca 300kr st men det var 30%rea så det vart ännu billigare, gå dit om ni gillar dom eller färg glada kläder vilket dom hade massor av. Jag fick även en hel påse med jordgubbar när jag var på Gant butiken, vilken service 🙂

Efter shoppingen så var jag Samuel och Marie med hennes hund Dino i stadsparken och promenerade, vi fikade även på cafet dom har där. Självklart ska jag som ett litet barn ha 3 skedar i mitt kaffen men jag gillade ju färgerna ocg det är samma färger som jag köpte på Gant…..

Dessa två söta tjejer vill ha bild med mig och Samuel….. Självklart ställer jag upp på bild då jag älskar bilder hehe och speciellt då jag inte behövde stå i den långa toalett kön utan fick änvända personalens toalett:-)

Här badar Dino i fontärnen, tydligen så älskar han vatten

Vi köpte bröd på fågelstugan som vi sen matade alla fåglar med i dammen

Som tack så sket en fågel jävel på mig hehe ser ni det vita diarre den släppte på mig??

Har ännu fler bilder mer orkar inte lägga upp dom för att nu ska vi kolla på film. Samuel kommer att sova över ikväll igen men bara för att imorgon ska vi till en läkare för att få botox sprutat under armarna för att inte svettas nåt på sommaren…. Imorgon kommer ni även att få se nåt mer som ska fixas hos doktorn med det vill jag inte säga ännu… hmmm nyfikna eller??

Sov så gott allihoppa så hörs vi på morgonen BOBBY ODUNCU

18 tankar om “Bilder från igår och idag (Uppsala)

 1. Peter A says:

  kul ju att en fågel sket på dig, snygg kropp har du mannen, önskar inget annat än att se ut som du eller vara som du ;-))

 2. Anonym says:

  Vill suga din stora invandrar kuk , förlåt för att va anonym men skulle annars aldrig våga skriva sånt

 3. Tobbe says:

  Du har sån snygg kropp och din rumpa är het mannen. Såg dig på stan i dag, kom hit oftare tycker jag, vi är många som gillar dig snygging

 4. Gabriella says:

  Hejsan Bobby! Jag såg dig, någon till kille och en hund i stadsparken, jag var inte säker på om det var du så jag vågade inte hälsa 😛 Men vad kul att du besökte Uppsala! Du kanske såg mig med, jag hade en blå kort lite glittrig klänning haha och mina vänner låg på en blommig filt 😀 Ha en skön dag!

 5. katja says:

  haha bajs på ryggen jag vet hur det känns gubben:P jag solade ryggen med ett par kompisar sen känner jag att något blött kom på min rygg o jag tänker” snälla hoppas det var vatten” men när jag kollar så är det bara äcklig fågel skit så jag spronger hem skrikandes o tar bort det haha:P

  Läs gärna min blogg http://www.apans.bloggsida.se

 6. Mitra says:

  Hahahaha…Nemen, där e ju vi på min födelsedag! (de färgglada tjejerna) Jag och min tjusiga klänning med chockfärgade band i ryggen !!!Självklart med matchande knallrosa pumps men dem sysns ju inte!!hihi! Bästa natten EVER! Va kul å se!
  Välkommen tillbaka till Uppsala, hoppas du hade kul!
  🙂

 7. Sarah says:

  Då kan du ju klippa mitt hår med eftersom du ser så söt ut när du klipper : ) Sen Fina färger på skärpen du köpte, sommar färger tycker ja! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.