Ligger i parken och solar med Samue

Ligger i parken och solar med Samuel. Vi har med oss massa frukt och dryck och självklart solskyddsfaktor 30 för att jag måste vara försiktig första dagen i solen efter min laserbehandling så jag inte får pigmentfläckar. Jag antar att alla mina läsare är ute i solen nu.? Eller så har ni vart och sola tidigare. Efter detta ska jag åka till uppsala för att gå på fest hemma hos en tjej som heter Marie. Jag kommer även att träffa Robin då för att uppsala är hans hemstad. Så jag kommer att gå på några fester i uppsala men tror jag åker hem inatt med sista tåget. Hade tänkt sova över men jag vill nog tillbaks hem igen för att imorgon ska jag göra nåt här hemma. Jag vet att jag inte varit så bra på att mobilblogga men hoppas ni har överseende med det då jag haft fullt upp med både jobb och privat livet. Som ni vet så mår jag jätte bra med allt just nu och hoppas att mitt sommar humör håller i sig. Ni minns min korta deprimerande period jag hade nyligen då jag ofta var lite frånvaro och gr…

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

2 tankar om “Ligger i parken och solar med Samue

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.