Filmkväll och bilder från Grand

Nu kollar jag på nyheterna som visas på star tv och självklart så handlar allt om pop kungen Jackson…. känns fortfarande overkligt att han är borta men ändå så finns han i allas minnen och i allas skiv samlingar så jag tror inte nån kommer att glömma honom efter hans 40år som världs stjärna…..

Snart ska jag kolla på svenska filmen (Vi hade i alla fall tur med vädret igen) Jag har inte sett första delen men hört att den ska va skit rolig för att vara en svensk film…. nån som sett den??

här kommer några bilder från igår

På Cafe Opera

Vackra Joanna var blondin tidigare och gammal paradise hotel deltagare

Fabian och Gabriella

kl 03 så började roomservice och det vart en massa gott att dricka så jag kom inte hem förän kl 06 på morgonen och jag berättar nån annan gång vad som hände, ni kommer inte att tro mig hahahahahah

Michael e svår flörtad, han ser ut att inte bry sig om tjejerna hahahahah fan va kul det var fast jag var sjukt trött………….

Borde dricka mer vatten 😉

sen när jag åkte hem på morgonen så stötte jag på min hunkiga granne Björn, vi var hos honom i 10min sen gick jag hem för att sova och jag sov på direkten utan att ens borsta tänderna vilket jag jämt gör

Gillar ni honom tjejer ?? han är singel och välutrustad hahahahah

Ok nu slutar jag detta inlägg, fanns massa andra bilder från grand hotel som jag inte vill visa men berättar om det vid annat tillfälle……

pösssssssssssssssssss

4 tankar om “Filmkväll och bilder från Grand

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.