Kissies utväxt=E4an

 

Nu sitter Alexandra Nilsson i stolen och får sin härliga utväxt fixad. Hon ville ha slingor men vi får se vad det blir . Under tiden kollegorna tar hand om henne så tar jag en promenad till en metallinramningsbutik där dom oxå säljer sjukt snygga tavlor i alla olika motiv och ramar till alla möjliga tavlor du kan tänka dig . Ett litet tips , kolla in deras hemsida www.metallinramningar.se. Butiken ligger på Sveavägen 82-84 och jag rekomenderar verkligen att gå dit för att kolla in allt fint dom har. Alla mina tavlor kommer därifrån även bilden på Marilyn Monroe, James Dean  och ”sista måltiden ”. NU har jag köpt en till tavla ..haha . Nog om tavlorna.

 Nu är jag på väg till min sjukgymnast som ska göra akupunktur och shockwawes theraphy. Jag har skrivit om denna behandling förut men kan förklara igen att det är en apparat som ger små chockvågor vilket i sin tur slår sönder inflammationer och bildar små blödningar som läker på några dagar. Detta gör så att jag ev inte behöver operera mina diskbråck. Min otroligt duktiga sjukgymnast finns på Kungsstensgatan 26 i centrala Stockholm . Tel nr  dit är 08-6120046. Hit kan alla frisörer eller andra som tex fått idrottskador komma och få behandling.

Nu måste jag ligga still och sluta skriva för att jag får långa nålar  överallt och även vid tummarna …så inga sms på ett tag ..haha .Om nån timme så finns bild på Kissis igen . Puss på er ..Bobby

 

uFölj Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Kissies utväxt=E4an

 1. Lina&Emelie says:

  Hej Bobby! Vi träffade dig på Cafe opera förrförra helgen. Vi tyckte din blogg var rolig, och du frågade om du inte var het? Klart du är! Vi med! Vad tycker du om Emmis blondering av MIN utväxt? Hon kanske borde bli frisör? =) KRAM

 2. Ã?mmii says:

  Hej bobby !
  Jag har en fråga till dig.
  För ca 3 år sen så gjorde jag hårförlägning hos dig. och då gjorde en tjej som praktiserar hos de på mig och min kompis. Hon var sjukt trevlig och jag undrar om hon jobbar kvar ?

  Vad tar du för håförlägning idag ?
  Kram // Ã?mmii

 3. Sara says:

  Hej Bobby ! Hur mycket kostar det att klippa sig/blondera sig hos dig ? Kan man noppa sig/pierca sig där ? Vet att det inte är rätt ställe att fråga på .. men här får jag nog tag på dig som bäst ! =)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.