Personligträning med Stefan på Sats

Personligträning med Stefan på Sats. Nu är jag på gymet igen och ska ha 1timmas pass med min pt Stefan. Han är riktigt bra personlig tränare och jag känner efter några timmars träning med honom och efter all annan rehabilitering så känns min rygg och nacke lite bättre en självklart inte bra ännu. Så jag får inte jobba eller träna riktigt ännu men hoppas på allt att jag blir bra snart och att jag inte får nån bestånde skada för att då kommer jag inte kunna jobba som frisör. Det vill väl ingen.?.?.? För att det är det ändå jag gjort i 17år, klart jag gjort annat oxå runt om men då har det varit tv eller skönhets tävlingar etc, så allt har ju lite med hår att göra i grund och botten. Nu ska jag sluta skriva för att jag och stefan ska sätta igång. Jag skriver detta inlägg nu när jag går på bandet. Hörs sen puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “Personligträning med Stefan på Sats

 1. Karin says:

  Hej Bobby! Jag vet inte om du kommer ihåg det här men du kanske gör det!

  I början av juni åkte jag och några kompisar till Stockholm och eftersom vi bor i lilla Skellefteå tänkte vi att det skulle vara roligt att få se/träffa några kändisar. Självklart tänkte vi då på dig (haha, ;)) och frågade folk på stan om de visste var din hårstudio var. Vi letade som galningar och sprang gata upp och gata ner och tillslut hittade vi den. När vi stod där utanför blev vi plötsligt jätte nervösa, men vi ville så gärna träffa dig så en av mina kompisar föreslog att hon skulle låtsas att hon hade funderat på att klippa page och ville ha din smakråd om saken. Vi sa att hon var galen men vi var med på det för vi ville ju träffa dig 🙂

  Så vi gick in och där stod du och pratade med Linda Rosing (JAG HAR SETT LINDA ROSING?!?!:D) och hennes barn. Så kom du fram till oss och min kompis (hon är kort och rödhårig, min andra kompis är blond och har tandställning och jag är lång med brunt lång hår) berättade att hon hade funderat att klippa page och du gav henne smakråd osv.

  Jag höll på att dö när hon gjorde det, förstår inte hur hon vågade och höll masken! Men det var det värt för vi fick ju träffa dig (A) Jag har ju som bara sett dig i tv och tidningar och jag har alltid tyckt att du är jätte snygg men du var så himla mycket snyggare i verkligheten! Haha, så det var det jag stod och tänkte på under tiden… Too bad att du inte gillar tjejer 😀

  Haha, nej men det var bara det jag tänkte säga! Du kanske inte kommer ihåg det, men det är absolut ett minne för livet för mig 😀 Skulle vara roligt om du kunde svara i en kommentar i min blogg men jag förstår om du inte har tid! Ha det bra så ses vi kanske nån annan gång! 🙂

 2. Sandy says:

  Hej!

  Idag hittade jag gamla modellbilder från flera år tillbaka som jag lagt upp i min lilla blogg. Gå gärna in och kommentera om vad ni tycker om mina barn modell bilder 🙂

  Och en sak till, har du hittat några snygga sommar skor eller kanske en snygg klänning till sommarfesterna på Nelly.com? Då ska du se hit!!

  När som helst under den här veckan drar jag igång en otrolig tävling i min blogg där du kan vinna presentkort på Nelly.com så om du är intresserad av att vinna dessa presentkort så ska hålla utkik efter tävlingen där du kommer att kunna vinna presentkort på Nelly värt 500 kr och 100 kr.

  Två vinnare dras alltså!

  Kram / http://www.sandracarlsson.blogspot.com/

 3. Moa says:

  creds för att du orkar skriva när du står på bandet ! En annan hade vart helt uppe i att orka ta några steg, haha. Gillar din blogg, måste bara tilläga att du är grymt duktig frisör !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.