Glad midsommar

Snart ska jag och några vänner träffas up för att äta middag ihop och fira midsommar……. Vi kommer att vara på södermalm slussen, hemma hos Samer och äta massa god svensk midsommar mat och massa dryck 🙂

Vad har ni för ropliga midsommar planer?? Eller bara en skön ta det lungt dag kanske?? kul att veta vad mina läsare gör….

Här lägger jag upp lite bilder från igår

Jag och Louise

Jag, Louise, Natacha,Dhani,  Samuel och Sandra

Glömde fota maten men här ser ni efterätten,,,, mums

Stockholms hetaste ”par” hahahahaahahahah vi var det iallafall

Sandra, Samuel och Merals kusin

Här ser vi mer anständiga ut, jag och Meral Tasbas

hahahaha slutet av kvällen såg jag ut såhär så det var nog bäst att jag åkte hem?  Att jag ser ut som, en konstig apa bara genom att blåsa upp kinderna och ut med öronen ,,,, eller tycker ni jag är söt??? kanske borde se ut så oftare

Ska duscha nu för att snabbt sen gå vidare för jag börjar bli sen, som vanligt men önskar alla en underbar midsommar och stor puss å kram i solen eller regnet

8 tankar om “Glad midsommar

 1. Bobby=) says:

  Hej hej, haha vilken rolig bild:P (den när du leker apa) =)

  Men asså fy fan vilken fin ögon färg han samuel har:P skeeet asså=)

 2. michaela says:

  hejsan Bobby, tänkte bara säga att jag har en halv kass dag idag. Men när jag kollade din blogg och såg ”ap” bilden så vart allt genast bättre så jag snodde bilden från din blogg och bloggade om den.
  P.s. jag länkade till din blogg och rekomenderade den! Hoppas de inte gör något annars får du säga till

  http://miichaelahedblom.blogg.se

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.