Vill du bli frisör? Ta Chansen redan nu!! start den 27!!

�r frisör ditt Drömyrke?

 

1 platser kvar!

Då är denna utbildning rätt för dig! Bobbys Academy, Drottninggatan 81 erbjuder en unik utbildning som fokuserar på att varje enskild ska bli ett proffs. Utbildning tar endast emot 8 elever per termin, detta gör att utbildningen håller en god kvalitet och en hög utbildningsnivå med 2 st lärare varje dag.

Utbildning är en komplett frisörutbildning som inte kräver några förkunskaper. Utbildningen pågår i minst 9 månader med en *Garanti, eleven slutar endast när hon/han känner sig redo.

         

Vi skulle aldrig be en elev att sluta med mitt varumärke med sig ut i arbetsmarknaden om inte eleven klarar och känner sig redo. Eleven kan förlänga utbildning vid, sjukdom, frånvaro eller bara för att eleven behöver lite mer tid. Hos oss blir du alltid en komplett frisör! Vi valde att erbjuda denna garanti för att vi utbildar människor och inte robotar, ibland sker saker vi inte kan styra över och man kanske är borta en längre period. Med vår garanti kan du känna dig lugn du kan förlänga din utbildning med max 12 månader efter kursen helt kostnadsfritt. Den säkerheten är vi ensamma om för att jag bryr mig om mitt varumärke, Bobbys Academy!

 

// Bobby Oduncu

Sök till min utbildning idag! kursen startar den 27!!!

Mer info om vad som ingår i kursen och en närmare presentation kontakta Chabbe för att boka ett möte.
Skicka ett mail till: Med namn och nummer sÃ¥ ringer vi upp dig….

Info@bobbysharstudio.se

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.