Fittvädet, sorry mitt språk

Nu har jag äntligen kommit innanför dörren igen efter 4,5timmars behandlingar och träning. Det gick jätte bra att boka allt på samma dag men tror jag kommer att vara helt slut senare ikväll eller imorgon..

Först var jag ju på akupunktur och shockwaves therapy i 1timma sen var jag i min skola en snabbis innan nästa behandling började…

Här är några elever med sina modeller men jag fick inte med slutresultatet eller resten av eleverna men det kan ni se på en av mina elevers blogg

Här tränade jag med min grymma pt Stefan på SATS Odenplan och han är verkligen noga med mig rygg, det behöver jag. Idag pratade vi massor om våra privata liv oxå, bla förhållande hehe…. Fick nya magövningar med bollen…

Jag tränade sammanlagt 1timmas kondition idag, här står jag på bandet med en jätte trevlig, glad kille som heter Johan, han är bara 24år och färdig tändläkare, jag glömde att ta bild på min pt stefan och sen hade han kund efter mig men nästa gång finns han oxå på bloggen…..

Efter gymet så tog jag mig bara tvärs över gatan och gick på 1timmas rehab på stockholms pilater center som ligger på min gata. Här körde vi igenom hela kroppen med denna grupp är bara personer med diskbråck och vi var bara 3st idag…..

Nu ska jag duscha för att om 45 minuter ska jag vara på middag med Natacha, Dhani och Samuel med sin vän Sandra, vi ska till min och Nattis favorit restaurang kophangang…

Jag komme att mobilblogga så fort vi fått in maten så logga in på bloggen snart. pössss Bobby Oduncu

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.