förnedrande jobb??

förnedrande jobb tycker jag att det är. Eller inte?!.? Vad tycker ni om såna som står med skyltar på stan.? Bara stå så med plakat på både fram och baksidan och alla tittar på dig på ett konstigt sätt och sen såna som mig som måste ta bild på det hehe han gick efter att jag fotade honom. Säkert svartjobb hehe. Vilket som så får han pengar för det så det är väl ok.

Nu är jag på stan med Samuel och Theodora och handlar kläder. Har redan hittar massor kläder både till mig och Samuel, jag handlar lite åt honom för att jag är världens snällaste kille eller kanske för att jag glömde att köpa nåt när han fyllde år haha men hellre sent än aldrig och idag får han massa saker. Vi hörs snart igen för nu ska vi till Nk och sen hinna med en fika innan jag ska tillbaks till jobbet. Sommar puss

Samuel, jagh och min kusin Theodora som är gravid 🙂 inne i hissen på NK

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “förnedrande jobb??

  1. Miss Attitude says:

    Skulle inte kunna säga att jag tycker det är ett förnedrande jobb, tvärtom, coolt att det finns dom som gör det. Bra att det finns folk som inte skäms, som ser jobb som jobb, bara dom får in pengar..

  2. Eva says:

    Ha ha jag har vart en såndär gånde reklampelare med skyltar, ja de var ju inget som ökade mina changser på någon snygging…Det var vinter och folk kastade snöbollar på våra skyltar..(mig och min vän) som tack för hjälpen fick vi varsin räksmörgås…suck..

  3. vimsa says:

    jag vart lite besviken på din åsikt där bobby läser din blogg varje dag denna kille som stod med plakatet kanske är sitt första jobb på länge tänk på va du säger alla kan drabbas och livet kan förändra väldigt fort från att ha jobb till att inte ha ett utan ta hand om varandra livet kan ta en annan väg väldigt fort

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.