Storstädning

Idag har jag varit och handlat massa mat och städ prylar…. DEt är mämligen storstädning på gång och alla kläder ska tvättas. Jag var nere i tvättstugan och tvättade allt själv, tycker jag är duktig som gör det eftersom jag annars jämt haft Samuel eller städerska som gjort det.

Ok ska inte ljuga helt och hållet för att jag får lite städhjälp just nu hemma av hemlig person men tvätten började jag med innan denna person kom hem till mig….

Gillar inte att städa och tror många känner likadant eller har jag fel?? Den enda jag känner som älskar att städa är min älsklings syster Ninni som har städmani och det har aldrig funnits en fläck hemma hos henne och inte på salongen heller då hon jobbade med mig, Linda Rosing älskar oxå att städa och hennes drömjobb var städning förr så hon är verkligen en bra hemma fru till Peter hahahahahha……

Nu ska jag springa ner till tvättstugan och hämta upp sista tvätten sen är det bara att vika och det får jag oxå hjälp med, älskar att vara bortskämt ibland eller snarare jämt om det gick 🙂

Senare idag ska jag ev på bio eller videnkväll med nån men har inte bestämmt vad jag ska se och med vem…. Skulle igentligen gått på stan med Mirre men känner att jag inte orkar göra det och jag är lite snorig så hoppar det utan går ec på bandet på gymet eller en lång promenad efter storstädningen för att bränna lite kalorier…

Hörs snart igen och sorry för att jag inte bloggar på hela dagen med haft fullt upp med annat…. kyssssss Bobby Oduncu

Här ser ni när Matte i Emd stylar klart min klippning på Danny haha men är inte dom för söta bara??? världens snällaste killar speciellt Danny-boy

11 tankar om “Storstädning

 1. Amanda says:

  Vadå speciellt Danny? jag tycker att både är lika snälla, och snygga, Erik också, han får vi verkligen inte glömma!

 2. Linda says:

  ha ha Amandas kommentar. Håller me dej Bobby. DANNY är snällast, men inte bara de. Han är snyggast, hetast o bäst oxå. Gillar oxå den där läckra pussmunnen. Ja grrrr på den snyggingen<333

 3. Lovisa says:

  Den där Danny är grymt snygg, en riktigt hunkig 10-poängare! Inte så konstigt om man blir förälskad i honom. Trevlig o charmig är han också. Såg honom i Uppsala nu sist o snackade med honom vid signeringen. Mmmm….farligt snygg!
  Du Bobby! Danny o du är lätt Stockholms hetaste killar!

 4. Anonym says:

  Nice, Du kan väl fixa en träff åt mig tillsammans med Danny.. 😀
  men jag måste säga att jag gillar din salong…. ska absolut gå dit och klippa mig nästa gång jag visstas i huvudstaden…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.