gratis produkter i lass. Nu har jag fått massa produkter hem

gratis produkter i lass. Nu har jag fått en massa produkter hem i lådan och av olika sponsorer, bla lite från goodiebag oxå. Framför mig har jag allt från olika solskyddskrämer, rakgele, rakkräm för intima området hehe, tidningar, vax, hårinpackning, hårvax, jätte bra mask från kanebo, smink från make up store, olika hudmasker, nyttig juice, aloe vera, kort till billigare taxi mm.

Allt detta fick jag på 2dagar, 🙂 Jag älskar verkligen presenter hehe men det bästa måste ju vara att jag fick en ny produkt som förlänger fransarna och gör dom tätare inom 1månad. Helt sjukt men jag ska prova den. Vem vill inte ha dubbla ögonfransar.? Tydligen alla på plaza redaktionen har testat den och gillar dig jätte mycket. Fotade allt så glömt vad den heter. Vill ni veta namn på alla produkter?? puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “gratis produkter i lass. Nu har jag fått massa produkter hem

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.