Sensuell/porrig och mode känsla i tvättstugan

 Jag var nere i tvättstugan för att boka tvätt tid så jag kanske slutar handla kläder eftersom jag har sjukt mycket i Tvätten och får en heldel kläder i spons så borde inte handla massa nytt hela tiden för att min garderob sen helt full ut fast jag har 3stora tvätt kassar fyllda med kläder och ändå tömde jag garderoben nyligen då kartonger åkte ner i källaren och 4sopsäckar gav jag bort.

 Iallafall för att komma tillbaks till mitt tvättstuge besök, dessa tidningar hittade jag nere i tvättstugan. Allt från modemagasin, styling och Qx tidningen haha det är ju klockrent att ha nåt att läsa medans du tvättar kläder och det är inte jag som lagt dit tidningarna. Sköna grannar jag har, iallafall vissa haha. Sånt skapar bättre relation mellan grannarna. Tycker inte ni att det är bra om vissa lägger dit några tidningar dom redan läst.?.? Jag slängde över 200tidningar för några veckor sen, massa bra innehåll men sparade många med stora intervjuer jag gjort ellereller andra stora jobb, men slängde alla mingel bilder eller nitiser om mig i skväller blaskorna och vissa modemasasine.

Går ju inte att spara allt jag varit med i eller klippa ut det som vissa gör. Kanske kommer att ångra nån bild eller nåt sånt men jag tror inte det hehe…

Måste sova nu för att imorgon jobbar jag mer än 1kund bara, min rygg orkar det tror jag , hoppas det. sen blir det lite skoj och äveraskningar som ni får läsa om imorgon

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “Sensuell/porrig och mode känsla i tvättstugan

 1. Jenny says:

  Skön blogg du har bobby! Kika gärna in på min blogg som handlar om hälsa, träning och självutveckling!
  Ps, guldvärda grannar du verkar ha;)

 2. Tanya says:

  får man bjuda dig på fik ^^
  bilderna på min header är:
  Yousef min barndomsvän, vänskap i 14år.
  Edin jusuframic, dansaren.
  och Amir, en vän. 🙂

  Pussar lycka till med tvätten!

 3. Timmy Andersson says:

  Hoppas jag hade såna granar, mina är rena rama rurfittorna, nästa alla.
  Ingen hälsar ens på varandra.
  Jag vill ha dig som granne Bobby

 4. Kåta slynan says:

  Vart du kåt i tvättstugan? Det är ju porrigt att ha sex med en främmande granne där ;-)) hihih

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.