dricker massa vin med Robin och Malou.

dricker massa vin med Robin och Malou. Sitter hemma hos mig och dricker både rött och vitt vin. Jag och Malou Hansson pratar massa gamla minnen, vi har varit vänner i 12år så det finns alltid massa att prata om och massa nytt som händer i våra underbara liv. Robin tycker nog att vi är lite knäppa när han hör oss berätta om vissa saker eller vissa kända personer som jag absolut inte kan nämna här på bloggen. Skulle vara vart några hundra tusen om det läckte.

 Jag färgade Malous hår lite ljusare idag så imorgon är det helt klart, då kan ni få se bild på det. Ikväll skulle vi gå ut på middag och en stor fest men både jag och Robin kände att det är pissväder så vi får se om vi ska ut och Malou har redan bestämt sig för att gå hem. Ska ni gå ut och festa ikväll.? Jag jobbar ju imorgon så borde kanske ha en skön hemma kväll. Vad tycker ni jag ska göra.? Nu är jag velig igen haha puss

Haha vi ser lite fulla ut redan 🙂

Malou ville inte vara med på bild för hon hade en dålid dag haha men här får se en bild på mig och Malou Hansson…

Gillar ni bilden?? jag tycket själv den e skit het 🙂

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “dricker massa vin med Robin och Malou.

 1. Chilla says:

  Shit alltså, Robin är så jälva het! Du har en super blogg, läser den jämnt 🙂 Fortsätt så snygging 😉

 2. Adam says:

  Tjenare, hur håller du dig i så bra form när du dricker massa vin? =) Vi har tagit det lungt ikväll, tjuvstartat lite med midsommar och ätit sill och färskpotatis och lite vitt vin till. Lägger in lite bilder imorgon. Vad händer till midsommar då?

  Häls. Adam

 3. bobbys says:

  @Adam: Jag e inte i topp form för att jag inte kan träna normalt pga mina diskbråck,,,, vin e inte bra men gott som fan hehehehehehe
  Ska deffa snart kram på dig och midsommar vet inte hundra än om det blir uppsala, göteborg eller sthlm

 4. Andy Knave says:

  Imponerande att du kan se så vältränad ut. Hur lyckas du med detta ? Hur ofta ? träningsmetoder? hur kan du få en så sjukt bra mage ?
  Skulle vara coolt om du la upp detta på din blogg.
  Thanks

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.