Ipod i dina favorit swarovski stenar

Nu sitter jag hemma i soffan och lyssnar på min musik med min nya Ipod, inte för att jag har så mycket musik på den ännu för att den e några dagar gammal bara….. Nu kommer jag självklart att be Samer, Sindre eller Robin att hjälpa mig med musiken, eftersom jag inte kan sånt hahahaha

Alla som funderat på att skaffa sig en Ipod och som vill ha den smyckad med äkta stenar kan nu få det på  www.guldplatina.se på denna hemsida finns alla typer av ipode och även Iphone går att få i swarovski stenar…

Guldplatina gör helt unika mp3 spelare och mobiltelefoner med Swarovski kristaller. Specialliserade allt inom gravyr samt är unika inom elekro plätering. Kan gravera rosa guld, titan, platinum, koppar m.m.

Denna exlusiva Ipod shuffler kostar 2450ke med välfria stenar i alla färger, som ni ser så fick jag min i regnbågens färger hehe….

Vid beställning kan ni få 10% rabatt ifall ni anger BOBBY så passa på att kolla in hemsidan och fynda lite…..

Såhär ser den lilla ut, kolla inte på mig bara för jag är så trött och sliten, hoppas jag inte blir sjuk nu för jag är täppt i näsan…..

Här är min andra Ipod som oxå är graverad med äkta stenar……..

Snygg med guld på baksidan……

Träffade Therese Grankvist en snabbis innan jag gick hem, hon sitter i studio på samma gata som jag bor på, där sjunger hon in sista texterna till sitt nya album som kommer snart.. Fan vad Therese blivit vackrare med åren…

Minns ni henne när hon var lilla drömhus?? hehe det var tider det, inte för att jag vill tillbaks till det året, vi umgicks redan innan hon vart drömhus och ingen av oss gillade modet eller stilen på den tiden då vi bara var fjortisar eller snarare i 20års åldern men ändå 🙂

8 tankar om “Ipod i dina favorit swarovski stenar

 1. Tanya says:

  Schlomo! 🙂
  Jo, tack det är helt okej. Hur är det själv?
  Tack för din fina kommentar, jovisst önskar man att alla kunde tänka sådär. Omoget och onödigt att spendera tid för att snacka skit om andra pga utseendet osv!

  Vilka bilder syftar du på? 🙂 på min header eller?
  Puss o kram!

 2. Fredrik Karlsson says:

  Drömhus Therese grankvist är jätte vacker och det är du med snygg Bobbo. Kan inte jag få gå på dejt med dig , snällllaaaa??

 3. Petra Samuelsson says:

  Min bästa vän Peter säger att ni haft ihop det förr och att du var den bästa i sängen någonsin han haft, att du ska vara som nån drömälskare och sjukt porrig i sängen, stämmer det?
  Skulle du inte kunna va med tjejer med?
  Jag vill testa dig då fast det vill nog dom flesta tjejerna

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.