Therese Grankvist hälsade på mig idag

Therese Grankvist hälsade på mig idag. Hon kom förbi och fick håret fixat inför en middag. Therese är hemma i sverige för att spela in sitt nya album som släpper snart. Hon är verkligen en grym artist och mycket god vän sen 10år. Therese ska uppträde på Ibiza i somnar och vi kommer att umgås på Ibiza massor.

 Nu är jag på gymet och tränar med Mirre, jag får inte ta i så hårt, typ 4kg hantlar haha folk här tittar och måste undra ifall jag skämtar med mina vikter men om några månader ifall mina diskbråck blir bättre då jävlar ska jag bli porrig igen. Men ni anar inte hur skönt det är att kunna ens komma hit då jag inte fått träna alls på 1månad. Hoppas jag blir bra och inte behöver operera ryggen. Efter gymet blir det nyttig mat för att det var bara massa gott och onyttigt hemma hos mamma och hos Ninni å Chabbe. Snart ska jag och Mirre gå på bandet och prata massa snusk. Puss

Klippte även min favorit Tobias idag, han ska till Milano imorgon och testa lyckan som modell, vilket jag tror borde gå bra eftersom han är sjukt snygg. Han är snart 23år och det är bra ålder att börja modella, tycker inte ni att han är snygg???

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Therese Grankvist hälsade på mig idag

 1. Yasmine says:

  så jobbigt med diskbråck… morsan har det.. hon får så ont att hon ibland inte kan gå på flera månader.. har i 5 kotor i längdryggen..
  har haft det i 5 år nu.. och hon blir inge bättre.. hoppas du blir bra iallafall..
  kram

 2. Pontus says:

  Skulle göra allt för att ligga med dig mannen, har drömt om dig 2gånger och tänkt på dig 100gånger minst på dagarna

 3. ellen says:

  hej. jag har bara en fråga. nu är det så att dom två sista månaderna har jag börjat tappat J�TTE mycket hår. och nu är det så tunt. hur ska man gå tillväga. har börjat äta vitaminer och massa som ja läst om. hur ska ja gå till väga. ? mvh ellen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.