god morgon Södertälje. Idag vaknade

god morgon Södertälje. Idag vaknade jag hemma hos mina föräldrar. Jag kom hem till mamma kl 05.30 och var skit full för att efter miss universum sverige så hamnade vi på efterfest med kandidaterna och festade på rummet med George Skott, fd världsmästare i boxning. Mer om igår kommer upp lite senare då jag har tillgång till datorn, då får ni se galna bilder på Subeyde där jag suger på hennes bröst och även massa fina bilder på mig och min familj från dopet. Nu sitter jag med Chabbe och röker vattenpipa ute i solen i Geneta centrum där vi hade dopet igår på restaurangen meza, lustigt men jag har inte varit i Geneta centrum sen jag var liten. Det är så kul att vara i Södertälje för att jag får så mycket barndoms minnen. På bilden sen ni vinnaren, riktigt vacker och 2andra favoriter var michaela den blonda i blå klänning och mörkhåriga i orange klänning, riktigt snygg. Kram i solen så hörs vi sen Bobby Oduncu.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.