emelie grät under dopet. Nu har vi

emelie grät under dopet. Nu har vi varit i kyrkan i Södertälje och dopet gick jätte bra förutom att emelie tyckte inte om det men det är väl inga bara som gillar att bli doppade i vattnet. Nu är vi på en libanesisk restaurang i Geneta som heter meza och ska äta och festa. Senare ikväll ska jag på miss universum tävlingen som kommer att vara på torekällberget i Södertälje så perfekt att det är i samma stad. Eller hur är emelie söt.? Hörs snart puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

4 tankar om “emelie grät under dopet. Nu har vi

  1. Emsan says:

    Hon är sötare än sötast. Jag vill också ha en syster dotter fast vi vänder på det så att det heter bror dotter? hehe har tyvärr inte syster.
    Men hoppas du fick en trevlig kväll!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.