Nu ska jag stänga av datorn ett litet tag och bara njuta av tvn en stund. Jag ska upp kl 06.30 då jag har rehab kl 08.00 och sen ska jag jobba kl 10.00 så måste vara lite pigg och fräsch……………

Har inte mycket att skriva men lägger upp en härlig kommentar jag fick igår av en tjej från Göteborg, den kommentaren gjorde min dag för att jag vart riktigt glad av att höra nåt sånt……

Helena Andersson
80.216.0.141

Hej vackra mannen. några av mina vänner träffade dig ute på stan och på dina krogrundor. Måste säga att alla mina vänner är typ kära i dig, både killar och en massa tjejer jag umgås med men det är sjukt för alla tycker vi om dig på olika sätt, vissa av oss tycker om dig som om du vore en sån bror vi drömmer om att ha, vissa är kära på riktigt, vissa av oss bara kåta i dig och din sexy body,
några av oss skulle önska mer än allt att ha dig som bästa vän eller bara umgås med dig .
Hoppas jag får se dig i stan här i göten nästa gång.
Puss och kram

Från Adjö Göteborg. Fan va sliten jag är, 2009-06-01 kl 12:31

2009

Eller hur var det en härlig kommentar?? kanske lite överdriven men jag älskade den hahahahahah puss till dig som skrev den och hälsa alla dina vänner med en stor puss å kram

7 tankar om “

 1. ida says:

  hejsan! jag har en fråga! i julklapp fick ja ett presentkort på en ansiktsbehandling hos er/dej! Jag undrar om man kan kombinera det erbjudandet med något annat tex produkter av samma värde? för ja fick jätte många ansiktsbehandlingar i julklapp eftersom ja önskat mej det och fick även många klippningsbesök!

  skulle vara tacksam för svar annars ringer ja och frågar 😛 hihhi

  om du har tid att svara maila mej på ida_glida@hotmail.com

 2. Patricia Maz says:

  Hey you !
  Nu har jag också hittat hit till din blogg!!

  Ha det bra ..

  Patricia Maz (baristan från wayne´s drottninggatan 81) =)www.finest.se/PatriciaMaz

 3. Ana says:

  hej vilken salong är du mycket på=)? om jag kommer till stockholm vill jag gärna träffa dig om det finns möjlighet jag beundrar dig jätte mycket *ler*

 4. Gina says:

  Hej Bobby!

  Angående ”Träningsmyterna” som du skrev innan om bla att man inte kan punktförbrännafett, men DET KAN MAN!! Det finns ett system som heter BioSignature som är utvecklat av Charles Poliquin!
  Han antyder att man kan gå ner i vikt på utvalda ställen genom att kartlägga kroppens hormonella obalanser & angripa de med en speciell kost, träning & vila utformat efter varje person dåra.

  Alltså gör man en BioSignature-profil där man gör mäter fettlagret på 12 ställen med en kaliper & sedan lägger man upp en srategi med utgångspunkt i de mest ömma punkterna!

  Så ja har läst en del som har fått en BioSignature-profil & de har faktiskt gått ned på de utvalda ställena! Så ah tydligen så funkar de här systemet som utmanar grundlagen om att man inte kan ”punktförbränna” fett! Så det ville ja dela me mig!

  Kraam!
  Hej Bobby!

  Angående ”träningsmyterna” som du skrev innan om bla att man inte kan punktförbrännafett, men DET KAN MAN!! Det finns ett system som heter BioSignature som är utvecklat av Charles Poliquin!
  Han antyder att man kan gå ner i vikt på utvalda ställen genom att kartlägga kroppens hormonella obalanser & angripa de med en speciell kost, träning & vila utformat efter varje person dåra.

  Alltså gör man en BioSignature-profil där man gör mäter fettlagret på 12 ställen med en kaliper & sedan lägger man upp en srategi med utgångspunkt i de mest ömma punkterna!

  Så ja har läst en del som har fått en BioSignature-profil & de har faktiskt gått ned på de utvalda ställena! Så ah tydligen så funkar de här systemet som utmanar grundlagen om att man inte kan ”punktförbränna” fett!

  Kraam!

  BTW, jag skriver en del om välbefinnande, kost, träning, så kika gärna förbi 🙂
  http://metrobloggen.se/valbefinnande

 5. Style is the air I breath says:

  du är så underbar bobby, jag önskar verkligen att när jag läst klart til lfrisör ska jag en dag bli lika framgångsrik som du 🙂

  och lika snygg med för den delen om jag lyckas, haha! ^^

  forsätt blogga, älskar din blogg som fan! 😀

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.