socker söta färg glada. Nu är jag p

socker söta färg glada. Nu är jag på club nivå och kollade på en modevisning som var i lägsta nivån jag sett. Det är annars massa folk här, stället är jätte stort men nu ska vi vidare till push och jag ska snart träffa min älskling Mirre som kom ner från sthlm nu för att träffa mig och festa hela helgen. Fan va kul vi ska ha. På bilden är det massa söta tjejer som jag träffade på vägen ut och dom tycker jag e skit snygg, ikväll är jag snygg tycker tillochmed jag så ikväll får alla tjejer som gillar mig nåt att titta på och alla killar på queer på park lane nåt att titta på haha kanske känna på men inget mer. Fast då kanske jag inte ska bli för full

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “socker söta färg glada. Nu är jag p

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.