snyggaste tågvärden heter Martin. S

snyggaste tågvärden heter Martin. Sitter nu på X2000 first class och då träffade jag på en gammal bekant. Minns ni Martin från Göteborg som var med i första säsongen av Paradise Hotel.?.? Det var samma omgång då min vän och kollega Marre vann hela skiten och då Olinda var med, typ snart 4år sen. Jag har inte sett snygg Martin sen förra sommaren då jag var i Göteborg , så nu ska vi sätta oss i bristol vagnen och umgås lite. Jag får se till att han får ta en extra lång rast hehe. Förresten som ni märker så hann jag med tåget och som vanligt så gick jag på nån minut innan. Vilken tur. Ni mina läsare minns för några veckor sen hur min tåg resa vart när jag skulle till Borlänge. Jag somnade kl 02 och gick upp 04.30 så jag har inte sovit mycket, borde inte dricka mer kaffe nu och sova ett tag men ska umgås lite med Martin sen gå tillbaks till min plats.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

3 tankar om “snyggaste tågvärden heter Martin. S

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.