tandläkare eller läppförstoring??

tandläkare eller läppförstorning.? haha det ser ut som om jag fixat läpparna 🙂

Eller hur ser det ut som det??

 Nu gick det snabbt att fixa min tand. Det tog bara 20minuter så det är bra eftersom jag kom 20minuter försent, fick inte tag i nån taxi och inga lediga på gatan påväg hit. Helt sjukt med det är sån trafik idag. Jag sitter i taxi nu igen påväg till min behandling som ligger på kungsstensgatan och det är bara några minuter från mitt jobb så jag tror jag hinner med allt i tid. Nästan i tid iallafall.

 Jag är verkligen en tidsoptimist haha men jag tycker att allt alltid ordnar sig varde det har med tidsschema eller om det uppstår nån problem så kan allt lösas. Haha märker ni att jag är på bra humör.?.? Nu måste jag in i porten men hörs under dagen puss å kyss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

9 tankar om “tandläkare eller läppförstoring??

 1. Andrea says:

  Hej Bobby!
  Jag och några kompisar var i Stockholm i helgen och då gick vi till Drottninggatan 81 för att se din fina salong 🙂 Synd bara att du inte var där för jag hade velat ha en bild isf ;);)

  Puss

 2. Carro says:

  Snälla Bobby, kan inte du göra en presentation av de andra frisörerna på din salong på hemsidan? Har blivit klippt av dig ett par gånger, men nu när du är sjukskriven kanske man ska gå till nån annan där och då är det kul att veta lite om dom 🙂 <3

 3. Lisa says:

  Heeeeej Bobby!
  Fy va hemskt att vara hos tandläkaren, hoppas det gick bra iallafall.

  Du glömmer väl inte att du skall göra mig vacker nästa vecka? Ser verkligen fram emot det.

  Puss på dig stjärna!

 4. Linnea says:

  hej bobby! 🙂
  jag tänkte fråga om du har något tips om hur man ska göra när man vill färga sin utväxt. om jag vill ha den blond men egentligen är brunett, för jag vill inte att det ska bli orange. kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.