söt liten pojke ville ha autograf :-)

söt liten pojke ville ha:) autograf. Så sjukt söt liten pojke kom fram och frågade om jag är Bobby lite kul när även dom små tycker bra om mig. Har skrivit autografer till massa tjejer och fotats med ännu fler tjejer men valde att lägga upp denna bild på denna söta mörkhyade pojke, jag ville nästa adoptera honom på plats haha men han var verkligen framåt och inte blyg, han och hans kompis slogs om autografen så jag skrev på en plock godis påse till den andra och så fick han behålla innehållet oxå, bra för att jag äter för mycket skräp och godis nu när jag inte får träna…..

pusssssssssss

 pojk Puss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

11 tankar om “söt liten pojke ville ha autograf :-)

 1. Lisa says:

  Hej vackra Bobby!

  Jag har en fråga till dig angående om ifall du har något bra tips att komma med på en riktigt bra hårinpackning för torrt, långt och slingrat hår? och vad man kan använda för hårmedel om man exempelvis skulle vilja tjocka ut håret lite?

  Många kramar Lisa.L

  P.s. Modigt av en sån söt liten pojke att komma fram 🙂

 2. karlstad says:

  hey bob! har läst din blogg ett tag nu och är bara tvungen att säga att DU V�RKAR VA S� J�VLA SK�N. din röst är så skön att lyssna på och du säger så roliga saker plus att du värkar ha ett av sveriges största hjärtan! hoppas du läser detta och ta till dig vad det står för det är du värd! PUSSSSS

 3. Emsan says:

  Hejsan på dig!
  Jag har inte bloggat så himla länge ca.1månad. Men sen jag började blogga så har jag inte prenuminerat på någon blogg förens nån månad sen då jag blev så kär i din blogg.
  Du skriver på ett så interesant sett att jag vill inte sluta läsa!
  Hoppas du får en trevlig kväll!

  Jag har en fråga till dig om hår:
  Hur ska jag vårda mitt hår på det bästa sättet eftersom jag plattar mitt hår upp till 2ggr om dagen och det är en stor risk att det blir förstört och jag vill ju inte klippa av det så mycket när jag är hos frisören. Så vad har du för tips att ge mig?

  Jag har en till fråga:
  Jag har inte så speciellt långt hår eftersom jag var tvungen att klippa av det ganksa mycket sist.
  Men vad skulle du rekomendera för hårspray som håller ens lockar länge och ger håret lite volym?

  Kramis på dig!

 4. Anonym says:

  Hej Bobby!
  Jag undrar hur mycket du tar betalt för att fixa håret?
  för jag tar studenten snart och vill så gärna att du fixar mitt hår =)
  Vore dö gulligt =)

 5. Sussa says:

  Hejsan Bob !!! det är så att jag vill följa dig på mobilen.. så jag vill fixa de , men vad betyder trafikavg? hur mkt ligger den på sånna fall?… villså gärna följa din super roliga och intressanta blogg.. =D

  take care.. =*

 6. Anna says:

  Hej Bobby!

  Läste att du har fått problem med ryggen. Tycker att du ska prova LPG behandlingar. Sätter igång cirkulationen otroligt bra.

  Anna

 7. ewfwa says:

  inte för att vara elak men menar du att du ska adoptera honom bara för att han är mörk ? :S lite konstigt i sånna fall :P..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.