EMD tystade mina läppar. Snygg erik och Danny på varsin sida

EMD tystade mina läppar. Snygg erik och danny saucedo testade mina läppar ikväll på café opera efter att dom var på rix fm. Vi hade sjukt kul ikväll och det blir bara roligare och roligare för att en speciell person blir bara kåtare och kåtare men jag får verkligen inte avslöja vem haha. Jag kommer att blogga mer när jag kommer hem om ca 1vinna så ifall ni är vakna då hörs vi sen. Kyss bobby

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

17 tankar om “EMD tystade mina läppar. Snygg erik och Danny på varsin sida

 1. JC says:

  allt ja ville var att fota din söta rumpa inatt, men åkte på däng på donken av alla ställen 🙁 kram på rej bobby, tack för att du sa till väktarna att det inte var ja som gjort något

 2. bobbys says:

  @JC: hej på dig,,,, jag fattade inte vad som hände men hörde från killen i kassan att det var nåt åt det hållet, jag var i telefonen men en vän men fattade ganska snabbt att nån inte stämde, vakterna sa utanför att dom inte kunde ta parti och jag sa igen att ni inte gjorde nåt utan det var han och då säger han att han bara skyddade mig,,,, fattade inte vad han pratade om, utan jag hoppade in i min taxi med mina 8 hamburgare som jag köpte för att äta själv…. godnatt kram på dig,,, förresten vad heter du??

 3. mammamu says:

  Tänkte på en sak, ger du något till välgörenhet? Du köper så otroligt mycket kläder, lite av dom pengarna kanske du kunde lägga på ett fadderbarn t ex? Vore kul om du svarade!

 4. bobbys says:

  Tja killen testa att gå in till SOUK gallerian på drottninggatan och kolla i butiken TSHIRTSTORE 1tr ner,,,, snygga tsirts med tryck,,, 199-399kr
  annars hm i sthlm har fler plagg,,,, min gula randiga är från hm,,,,,, finns butik på bibloteksgatan som heter urban autlet eller outfit som tex säljer såna vita skor som jag har för 120kr och massa kläder oxå, känner till massa butiker men dom kostar,,,,
  har du blogg ? eller bild på dig? tänkte ifall du var i närheten och kanske kom in, så jag vet ifall du säger hej,,, brukar komma im massa klasse till mig i klungor hehe….

 5. bobbys says:

  @mammamu: jag ger pengar till Unicef sen 7år tillbaks, erikshjälpen och röda korsen,,, fadde oxå så jag gör mycket välgörenhet :-)= Sen mycket av mina kläder får jag spons eller rabatter på så jag lägger inte ut så mycket pengar på det ,,,,,,kram

 6. Arijana says:

  hahah,xD naww, sötnosar ! 🙂
  Säkert Erik som är kåt, han såg faktiskt rätt full ut på nåt foto där ! 😀 <33 haha
  nej, men Erik är den sötaste som finns ! :)) <33333333333333

 7. Linda says:

  Danny är den snyggaste o häftigaste kille som finns. Han har bl.a. heta, sexiga läppar oxå! Gissar starkt på att det är han som blir k*tare o k*tare ha ha! Men han e vrååålsöööt<333

 8. Madde says:

  Mmmmm…..håller med Linda. Danny är verkligen sjuuukt snygg o häftig. Snyggast i Sverige enligt mej o sen har han en speciell charm. Ingen annan når upp till hans utstrålning absolut ingen! Sexy guy!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.