Vem har störst läppar.? Jag eller Victoria Silvstedt:-)

Nu är jag hemma och gör mig klar för att äta middag och jag är sen som vanligt:) ska äta på east sen utecompagniet vid Stureplan, ev vidare till café opera och annat skoj. Jag firar idag att mina möten gick bra och lunch middagen och även min fika:) åh vad glad jag är just nu, nästan så att jag inte känner av att jag har 3 diskbråck:( då fattar ni hur bra allt gick idag. Förresten vem tycker ni har störst läppar.? Jag eller Victoria silvstedt.?:*:*

 hoppas ni säger hon för annars är det illa haha. Hörs snart för jag ska hoppa in i min taxi om några minuter. Kyss

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

7 tankar om “Vem har störst läppar.? Jag eller Victoria Silvstedt:-)

  1. Cecilia says:

    Bobby!
    Det är du som har de största läpparna – inte bra.

    Med botoxen får du tyvärr endast ETT uttryck! Det skulle vara trevligt att se dig med ett naturligt leende!

  2. Anonym says:

    Sluuuta spänn dig på varenda jävla bild! inte konstigt att folk är olojala mot dig, när du inte kan vara dig själv ens på bild, din spänniga jävel!!!! pinsamt!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.