Godmorgon!!! Hjärnkirurgen får VIP! SMART?

Som ni alla vet har jag fått diskbråck och kan inte jobba allt för mycket och har lett till att jag avbokat mina kunder eller nästan alla mina denna vecka men en jag inte kunde avboka som fick lite VIP behandling är min vännina Jenny Sandkvist som är Hjärnkirurg på Karolinska.

Jag tänkte lite efter innan jag skulle avboka henne, tänk om jag skulle ligga där och behöver akut hjälp och hon säger tyvärr jag måste avboka dig inte alls kul eller hur…. Så för mitt eget bästa så fick hon komma idag.. heheheh

Idag ska jag träffa lite olika kanaler för att prata om en program ide jag fått prsenterat och vem vet jag kanske tackar ja till den… Den rätte för BOBBY!!!! heheheh Aldrig, not my cup of tea!

om allt går vägen ska vi nog fira…jag och Chabbe, kanske på Cafe Opera eller nån annanstans vi kan bara softa. Hoppas att allt går bra jag kommer att blogga på för fullt via min mobil följ med!!!!

Kram kram Bobby!….. En bild är ju ett måste,.

Min lilla COOLa smart! Eller det är ju Chabbes för jag har ju ingen körkort än men ska faktiskt börja…. nån som är sugen på vara min handledare, tänk på att du behöver en massa tålamod då jag talar mycket i mobil eller smsar samtidigt…hehehe vore så kul! Eller kanske blir det en vespa vi får se.

Det ultimata skulle ju vara om nån vill ställa upp som min  privata Chaufför då behöver jag inget körkort eller bil. Hör av er vet jag.

5 tankar om “Godmorgon!!! Hjärnkirurgen får VIP! SMART?

 1. Sara says:

  Självklart ska du va med i ”den rätta för bobby” Ã?r sÃ¥ kul med sÃ¥nna program! Och som musik i början av programmet tycker ja ni ska spela den gamla slagdängan ” Bobby´s girl” …

  ”When people ask of me,What would you like to be now that youre not a kid anymore?
  I know just what to say,
  I answer right away.
  Theres just one thing Ive been wishing for.

  I wanna be Bobbys girl,
  I wanna be Bobbys girl.
  Thats the most important thing to me.
  And if I was Bobbys girl,
  If I was Bobbys girl.
  What a faithful, thankful girl Id be.”

  Fast den kanske kan behövas göra om lite ;D
  Ha en bra dag!

  Kolla gärna in min blogg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.