Libanesisk middag med Linda.

Libanesisk middag med Linda. Vi har just ätit en jätte god middag på restaurangen underbar på drottninggatan nära min salong. Vi pratade om våra förhållande och kärleks problem och annat skoj. Efteråt så gick vi tillbaks till min salong på drottninggatan81 och fikar nu här. Jag känner mig fortfarande lite sjuk, blir inte helt frisk efter all festande och min rygg gör ont som fan. Kommer att blogga lite mer senare.

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Libanesisk middag med Linda.

  1. Sandra says:

    I love u. Hade värsta Bobby perioden förut, haha jag skrev BOBBY ODUNCU på allting, mina kompisar tröttnade dock, men inte jag. Eller okej, klottret har jag slutat med, men det finns alltid en liten bobby lover inom mig (: <3 Ha det bäst Mvh sandra!
    Ps, kommer till din salong nån dag!

  2. jovana cerovic says:

    Hej Bobby idag har jag och min kompis bokat tid oss dina elever på torsdag är det samma ställe du har din salong där vid Souk eller någon annanstans ?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.