Jag vart kär i

 

Vart kär i denna konst ställning som fanns på båten, den är ju bara så porrig och stilren.

Vill ha en sån  hemma i min lägenhet. Snart är jag hemma i lägenheten där jag ska mysa med Linda och kolla på film.

Har massor att prata om med henne och massor av hemligheter som jag vill prata av mig, inte för att fröken Rosing inte vet allt om mig och jag allt om henne men det händer så mycket i mitt liv så vi får alltid massor att prata om på vära myskvällar/skvaller kvällar haha…

Jag känner mig lite trött efter kryssningen som var skit kul. Alltså jag träffade massa roliga frisörer och självklart tog jag massa bilder med alla möjliga. Robin fick agera fotograf väldigt mycket under kvällen när alla tjejer ville ha bild med mig men Robin vart fotograferad massor för sin snygga frisyr och sitt utssende av många beundrarinnor som trodde att han oxå var frisör.

När nån frågade ifall han var frisör så sa han att han bloggar och klipper hår på internet(bloggen) haha kul med vänner som har humor fast tror inte vissa fattade skämtet på fyllan….

Nu är jag utanför min port och ska nu sluta skriva världens längsta sms inlägg 😉 Hörs snart puss

 

 

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

5 tankar om “Jag vart kär i

  1. L says:

    Måste bara fråga en sak? Jobbar du med något annat än din salong? Du är galet snygg och bra så att du vet 🙂

  2. H. says:

    jag funderade på en sak.. för ett tag sen visade du ett klipp på hur man lockade håret med en platttång, inge fel på det, det brukar jag också göra 😀 Men det är mest för att jag inte äger någon locktång, en frissör borde ju ha en locktång, varför lockar man då med plattången för? :O

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.