sjuk fest igår. Igår var så jäkla ku

sjuk fest igår. Igår var så jäkla kul, vi drack minst 15drinkar utan att känna nåt haha och jag brukar känna av efter 3st, men dom gör verkligen svaga drinkar för att frisörerna inte ska bli okontrollbara:) vilket frisörer allmänt är ändå.

 Nu dagen efter är det lite visningar men jag är mest trött så ska äta nu och kolla in nån visning lite senare. Hemma kl 16 och då ska jag åka direkt hem där linda ligger i min soffa och väntar på mig. Saknat henne massor.

Blondinen Marie gick i min skola innan och blivit riktigt duktig frisör nu 🙂

Följ Bobby direkt i din mobiltelefon

6 tankar om “sjuk fest igår. Igår var så jäkla ku

 1. dany says:

  Hej!
  Jag gick förbi din salong i torsdags, ångrar att ja ej gick in och kollade lite priser osv men hade lite bråttis..
  Hur mycket tar du? Du verkar gryym!
  Ha det bra 🙂

 2. Caroline says:

  Hej 🙂 Jag har en lite konstig fråga, läste bellas blogg och såg din och ser att du har en hårsalong 🙂 , jag var hårmodell förra året i oktober för en salong här uppe i Piteå, jag trodde aldrig att de skulle bli stort, visste bara att bilderna skulle visas här i en kalender, men fick då höra nyss att jag är med i en frisör-tidning som alla frisörer i hela Sverige har, stämmer de? Haha, i tidningen så är en jag en James bond- brud och står i svarta underkläder med en kille och tjej 🙂 Tack på förhand, om du orkar kolla de när du lika så är på jobbet eller så =) skulle va kul och veta om ryktet stämmer 😀 Ta hand om dig !

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.