Cafe Operas uteservering

Igår vart det riktig fest för mig…… Började kvällen på Berns i deras härliga svit och sen cafe opera där det var ca 2000personer eller kanske inte så mycket men det var fullt med folk så det gickinte att gå igenom utan att trängas ihjäl och få drinken spilld men vi stod uppe på vip hyllan där det fanns lite mer plats i början av kvällen men mot småtimmarna orkade jag inte med alla mäniskor så jag gick ut och mötte Mirre och Samuel.

 

Här på förfesten på Berns, i love girls

Rummet var upp&ner

Festade med min söta elev Stina igår på Cafet 🙂 Många killar som kollade in henne igår.

Jag och Robin på Cafet, han tyckte det vart för mycket folk och så var han trött så han gick hem medans jag fortsatte hela natten med vännerna….. Jag Mirre och Samuel gick vidare till Libra där det spelades sån grym musik

Samuel hade varit på födelsedags fest innan med tema, därför han har silver hår och han var ju riktigt snygg i det 🙂

En tanke om “Cafe Operas uteservering

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.