Locka håret med plattången…

Många frågar hur vi stylar tex Blondinbella, Linda, Gynning mmAlltså den klassika Hollywood styling gör vi alltid med en plattång och många frågar hur vi gör….. jag tycker att denna video visar exakt hur man kan göra det hemma innan man går ut…

Tänk på att detta:

Använd alltid en Ceramisk plattång, tex GaMa eller Wellas… fråga din frisör efter rätt sort.

Innan du plattar håret ska du ha i Flatiron spray från Wella eller från annat märke men det är ett måste att använda ett värmeskydd, annars kommer det att slita på håret och det håller inte lika länge….

Avsluta alltid med en bra finishspray så att frisyren håller hela kvällen…Så nu kommer hela Sverige se ut som Christina Auguilera… helt OK för mig så nu ska det plattas som aldrig för…tycker att elbolag borde sponsra mig heheh eller? Nej då, men rakt hår är sexigt det med men då ska det vara välskött och lukta gott…hehh fler tips kommer inom kort!

Pusssssssss Bobby! 

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/fpl9KYzmJ6s" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

6 tankar om “Locka håret med plattången…

  1. Jenny says:

    Jätte bra video! Det där måste jag testa någon dag! 😀 har försökt göra lockat så många ggr, men det blir bara en ”vikning” i håret och de står rakt ut! ;O haha 😀

  2. Anonym says:

    Kul med hårtips. Har själv tjockt lockigt hår, brukar bara kamma med fingrarna genom håret efter jag duschat så kommer lockarna mer fram. Men ibland kommer såna här jobbiga strån fram, typ mini strån som lockar sig ovanpå det andra så att det ser rufsigt ut ändå, har du nåt tips för hur man slipper dem?

  3. Anna says:

    Tack för tipset! Här ska det lockas! Och så enkelt det verkar. Med lite övning så blir det partylockar framöver 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte.